Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2010

Forgetting Sarah Marshall (2008)

Director: Nicholas Stoller
Release Date: 24 July 2008
Genre: Comedy | Drama | Music | Romance
Cast: Jason Segel, Kristen Bell, Mila Kunis, Russell Brand, Bill Hader
Site: Imdb


showmeTITS Rating: 9/10 Αφαιρώ ένα βαθμό απο την τελειότητα, γιατί ο πρωταγωνιστής υπέκυψε, έστω και για 15 δευτερόλεπτα, στο στοματικό που επιχείρησε η πρώην του.

 I like her red hair. I wonder if the carpet matches her pubes.Περίληψη: 
Ενας ανερχόμενος μουσικός, ο Πίτερ (Jason Segel), εγκαταλείπεται από την επί 6 χρόνια σύντροφό του, την TV star Σάρα Μάρσαλ (Kristen Bell), και νιώθει να χάνει τον κόσμο κάτω από τα πόδια του... Προκειμένου να ξεπεράσει το χωρισμό και την απόρριψη, αποφασίζει να πάει διακοπές στη Χαβάη, αλλά η τύχη δεν τον ευνοεί... Στο νησί, εντελώς συμπτωματικά, είναι και η πρώην του με το νέο της σύντροφο (Russel Brand)...

showmeTITS Review:
EPIC! Ενώ διαβάζεις το story, σου δημιουργείται η εντύπωση ότι πρόκειται για μια απλή αισθηματική κωμωδία. Τα πρώτα 5 λεπτά της ταινίας και μόνο σε έχουν διαψεύσει. Ιδιαίτερα αν δεις την unrated version (μέχρι κι εγώ που είμαι διεστραμμένο αγόρι, σοκαρίστηκα απο τη φυσικότητα με την οποία πλάσαραν την εικόνα του πρωταγωνιστή στην πρώτη σκηνή). Ωστόσο, υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στο απίστευτο χιούμορ και στο ρομάντζο. Είναι η ιδανική ταινία για να τη δεις με οποιαδήποτε παρέα, απο φίλους μέχρι και κοπέλα. Βέβαια, σ' ένα πιο αρρωστημένο επίπεδο, αν χώρισες πρόσφατα, μπορείς πανεύκολα να θυμηθείς την πρόσφατη πρώην σου, να ταυτιστείς με τον πρωταγωνιστή και να καταλήξεις να τρως χρωματιστά δημητριακά με γεύση καρότο και να ακούς remix της Χαρούλας Αλεξίου απο τον DJ PLIG(+)M3N0. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: