Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

The Expendables (2010)

DirectorSylvester Stallone
Release Date: 17 August 2010 (Greece)
Genre: Action | Adventure
CastSylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis
Site: Imdb


Zek Rating: 7.5/10 αν και κανονικά έπρεπε 20/10..

Απλά διάλεξε το όπλο σου..




Περίληψη:
O Σιλβέστερ Σταλόνε επιστρέφει με ένα προσωπικό project, στο οποίο υπογράφει το σενάριο και την σκηνοθεσία, ενώ έχει αναλάβει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Τον πλαισιώνει ένα εντυπωσιακό cast, που περιλαμβάνει τους Μίκι Ρουρκ, Τζετ Λι, Τζέισον Στέιθαμ, Έρικ Ρόμπερτς, Ντολφ Λούντγκρεν, αλλά και τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ. Μια ομάδα έξι άριστα εκπαιδευμένων μισθοφόρων, γνωστή ως "TheExpendables", προσλαμβάνεται από τον μυστηριώδη κύριο Τσερτς, με σκοπό να ανατρέψει τον δικτάτορα ενός νησιού, που βρίσκεται κοντά στη Βραζιλία. Στο κατόπι τους όμως βρίσκονται ένας πράκτορας της CIA, ο ψυχωτικός σωματοφύλακάς του και ένα πρώην μέλος της ομάδας που αναζητά εκδίκηση.

Zek Review:
Είναι τέλειοι, θεοί και απλά μοναδικοί στο είδος τους.. Μια ταινία έπος για τους fans των παιδικών μας-και όχι μόνο- ηρώων. Σχεδόν όλοι μαζί, άλλοι με μεγαλύτερο και άλλοι με μικρότερο ρόλο, ήταν εκεί. Το άπειρο ξύλο και οι άπειρες εκρήξεις δε θα αφήσουν κανέναν παραπονεμένο. Άμα τους άφηναν ελεύθερους αυτούς θα κατέστρεφαν τη μισή Αμερική. Οι ατάκες ρέουν άφθονες και χαρίζουν άπειρο γέλιο. Μια ταινία ότι πρέπει άμα έχεις 1.5 ώρα από τη ζωή σου για πέταμα. Οι φανατικοί υποστηρικτές του Stallone και της παρέας του πιστεύω θα την καταευχαριστηθούν αυτή τη ταινία όπως και γω. ( Δεν προτείνεται σε κοπέλες)




  • Ερμηνεία: 7/10
  • Δράση: 8/10
  • Σκηνοθεσία: 7.5/10
  • Σενάριο: 6/10
  • Σινεμά ή Σπίτι: Σπίτι σε DVD με παρέα που αγαπά Stallone (εκτός αν μπορείς να κλείσεις αίθουσα σε cinema για σένα και τη παρέα σου)





3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΗ ΒΛΑΚΕΙΑ!!!!ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ....ΑΠΛΑ ΑΘΛΙΟ!!! ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ 2/10....

Λάζαρος είπε...

Μπορείτε να κατεβάσετε την ταινία εδώ:

http://youbelongwithus.blogspot.com/2010/09/classseparator-styleclear-both-text.html

Ανώνυμος είπε...

Paidia htan teleia tainia to eishthrio mas piasane ligo tn... gkouxou gkouxou alla a3ize m arese trela!!!

Vasika oloi legan oti htan pseutiko k etsi k bebaia kurie pane3upne t perimenes dld na uparxei? Stallone teleios me polu gelio kai kati atakes pw pwww....!!

Pws 8a t katebaswwww h asxetila?