Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Abandoned (2010)

Director: Michael Feifer
Release Date: 24 August 2010 (USA)
Genre: Drama | Mystery | Thriller
Cast: Brittany Murphy, Dean Cain
Site: Imdb


V@$!@ Rating: 5,3/10 και αυτό με μεγάλη επιείκεια


Μία ταινία με χαζό σενάριο και ανύπαρκτες ερμηνείες


Περίληψη: 
Η Mary Walsh μεταφέρει τον φίλο τις Kevin στο νοσοκομείο για μια επέμβαση ρουτίνας. Όταν επιστρέφει για να τον πάρει πίσω σπίτι ο φίλος τις έχει εξαφανιστεί μυστηριωδώς. Ούτε ο υπεύθυνος βρίσκει κάποιο στοιχείο για την επίσκεψη στο νοσοκομείο αλλά ούτε και η έρευνα της αστυνομίας έφερε κάποιο αποτέλεσμα. Η Mary εξαγριώνεται και τελικά την οδηγούν στον ψυχίατρο όπου την βρίσκει ψυχολογικά ασταθή. Τώρα δεν έχει μόνο να βρει τον φίλο της αλλά και να αποδείξει ότι έχει και τα λογικά της. Ένας άγνωστος την ενημερώνει ότι ξέρει που βρίσκεται ο φίλος της και της ζητάει 10 εκατομμύρια δολάρια.
Τώρα πρέπει να συμμορφωθεί γιατί έχει περιθώριο μονο μια ώρα και ξέρει ότι η ζωή του φίλου της κρέμεται σε μια κλωστή. Όταν η Mary αναγκάζεται να καταχραστεί χρήματα από την τράπεζα που εργάζεται, ανακαλύπτει την τρομερή αλήθεια...


V@$!@ review:
Εις μνήμην της Brittany Murphy η οποία απεβίωσε προσφάτως δεν θα ήθελα να ασχοληθώ τόσο πολύ με την εμφάνιση της στην τελευταία της ταινία, που βέβαια αν εξαιρέσει κανείς τα μαλλιά της και το μακιγιάζ της, η ερμηνεία της ήταν ίσως η μοναδική που άξιζε. Η ταινία γενικώς ήταν φτιαγμένη πρόχειρα, οι ηθοποιοί δεν με έπεισαν και το σενάριο ήταν λίγο ανύπαρκτο. Εν ολίγοις το όλο σκηνικό θύμιζε ερασιτέχνες που δοκιμάζουν για πρώτη φορά την τύχη τους στον κινηματογράφο. Οπότε μην ασχοληθείτε καν με το εργάκι, υπάρχουν και καλύτερα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: