Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Tv Series: House M.d (2004+)


Director: David Shore
Genre: Drama | Mystery
Cast: Hugh Laurie, Robert Sean Leonard, Lisa Edelstein, Omar Epps, Jesse Spencer, Jennifer Morrison
Seasons: 1,2,3,4,5,6,7 (coming soon)
Site: Imdb

Johnny F Rating: 9,5/10 γιατί αυτός ο γιατρός μπορεί να σε τρελάνει μόνο και μόνο για να σε γιατρέψει...


Ίσως το καλύτερο ιατρικό show που έχει δημιουργηθεί ποτέ...

Περίληψη:
Ο House, ένας ατίθασος όσο και μεγαλοφυής γιατρός, ηγείται μιας επίλεκτης ομάδας διαγνωσιολόγων. Σχεδόν κάθε επεισόδιο ξεκινάει παρουσιάζοντας τα γεγονότα που οδήγησαν στην εμφάνιση των συμπτωμάτων του εκάστοτε ασθενή. Το επεισόδιο παρακολουθεί την προσπάθεια του House και της ομάδας του να ανακαλύψουν ποια είναι η ασθένεια και να θεραπεύσουν τον ασθενή. Το παγκοσμίου φήμης διαγνωστικό τμήμα του House αναλαμβάνει περιπτώσεις οι οποίες έχουν σταθεί αδύνατο να αντιμετωπιστούν σε άλλα νοσοκομεία, έτσι οι υποθέσεις τείνουν να είναι εξαιρετικά περίπλοκες και ασαφείς, ενώ και ο House αρνείται να αναλάβει αδιάφορες υποθέσεις.

Johnny F Review:
Είναι θεός.. Είναι ο καλυτερότερος. Η σειρά τα σπάει καθώς συνδυάζει γέλιο, μυστήριο, έρωτα και μηνύματα.. Σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό με το τρόπο που εξελίσσεται το story καθώς σε κάθε season θα κάτι καινούργιο θα γίνει που θα ταράξει τα νερά. Το καλό με τα αυτόνομα επεισόδια είναι πως μπορεί κάποιος να τα παρακολουθήσει χωρίς να έχει δει ούτε ένα επεισόδιο, όμως πάντα υπάρχει κάποια σκηνή που θα σου προχωρήσει το main story της σειράς. Ειδικότερα τα 3 τελευταία επεισόδια της σειράς είναι ότι καλύτερο γιατί ασχολείται καθαρά με του χαρακτήρες και με την πλοκή του σήριαλ. Ίσως ότι καλύτερο έχω δει σε σειρά που μπόρεσε να με κρατήσει μέχρι τώρα και με κάνει να ανυπομονώ να βγει το καινούργιο επεισόδιο. 

Trivia: Το House M.D έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές ενώ ήταν μεταξύ των top-ten σειρών βαθμολογικά στις Ηνωμένες Πολιτείες  από τη δεύτερη μέχρι και την τέταρτη σεζόν του. Τη σεζόν 2008-09, έπεσε στη δέκατη ένατη. Το 2008 ήταν το τηλεοπτικό πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες τηλεθεάσεις στον κόσμο. Η σειρά έχει λάβει πολλά βραβεία , συμπεριλαμβανομένου ενός People's Choice Award , ένα βραβείο Peabody , δύο Χρυσές Σφαίρες και τέσσερα Primetime Emmy Awards . Η έβδομη σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Σεπτεμβρίου.


Ατάκα της σειράς: Everybody lies!!
Tagline: Genius has side effects.


Δεν υπάρχουν σχόλια: