Τρίτη, 13 Ιουλίου 2010

Poll: Μήπως είναι πιο γρήγορος και από την αστραπή; Part 1

By Johnny F 
Μήπως είναι πιο γρήγορος απο την αστραπή; Μήπως πιο γρήγορος από αεροπλάνο; Μήπως έχει nitro αντί για αίμα στις φλέβες του; Ότι και να κάνει έχει αρκετό ανταγωνισμό η συγκεκριμένη κατηγορία. Ψάχνουμε να βρούμε τον γιό του ανέμου, κάποιον που να έμαθε να οδηγάει πριν περπατήσει κάποιον τέλος πάντων που θα οδηγάει τόσο γρήγορα που δεν θα τον προλαβαίνει ο χάρος να τον πάρει. Το άρθρο θα χωριστεί σε 3 parts και οι νικητές αυτών ( που θα τους διαλέξετε εσείς), θα πάρει το χρυσό αερόσακο. Για να δούμε τις υποψηφιότητες:Character: Memphis Raines 

Movie: Gone in 60 Seconds
Car: Mustang Eleanor
Actor: Nicolas Cage

Ο Μέμφις είναι ένας επαγγελματίας κλέφτης πολυτελών αυτοκινήτων, που έχει όμως αποσυρθεί και κάνει μια τίμια πλέον ζωή. Όλα όμως αλλάζουν όταν για να σώσει τη ζωή του αδερφού του αναγκάζεται να επιστρέψει στο επάγγελμα. Και ο στόχος δεν είναι καθόλου εύκολος: πρέπει να κλέψει 50 αυτοκίνητα σε 24 ώρες.

Highlights

 
Character: Daneil Morales 

Movie: Taxi
Car: Peugeot 406
ActorSamy Naceri

Ένας ταξιτζής που δεν μοίαζει με κανέναν άλλον. Στην κούρσα του μπαίνεις μόνο όταν βιάζεσαι. Με πολλές μόντες το "πειραγμένο" του ταξί γίνεται ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο που άνετα κατεβαίνει σε αγώνες. Όμως ο Samy το κρατάει για μέσα στην πόλη και για συγκεκριμένους πελάτες.
 Highlights

Character: Brian O'Conner

Movie: The Fast and the Furious
Car: Toyota Supra, Nissan Skyline GTR R-34, Mitsubishi Lancer Evo vii, Subaru Impreza WRX Sti
Actor: Paul Walker

Ένας μπάτσος που προσπαθεί να μπει στην γειτονιά. Δύσκολο; Ίσως... Ένας πρωτάρης στους νόμους των δρόμων αλλά με πολλά λίτρα nitro στο αίμα του. Μας έχει αποδείξει τι μπορεί να κάνει με ένα τιμόνι και πολλά άλογα κάτω από το καπό του. Ακολουθεί ένα απο τα αγαπημένα μου βιντεάκια.
 Highlights

Supra Vs. Ferrari

VIN | MySpace Video

Character: Jensen Ames

Movie: Death Race (remake)
Car: Ford Mustang GT 2006
Actor: Jason Statham

 Ο Jensen Ames είναι ένας κατάδικος που κάνει ότι μπορεί για να βγει από την φυλακή. Βέβαια όπως φαίνεται μπορεί να κάνει πολλά παραπάνω απ' ότι ένας απλό κατάδικος. Πρώην οδηγός αγώνων και με πολλά κιλά τρέλας, καταφέρνει να επιβιώσει σε μία κούρσα θανάτου. Το Mustang του είναι οπλισμένο με πολλά πολυβόλα και ασπίδες.
 Highlights
 Vote:


Continue to Part 2


Δεν υπάρχουν σχόλια: