Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Poll: Και όμως παραμένουν κοινοί θνητοί! Part 1

by Zek 
Είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας που άμα μπουν 100 κλέφτες θα το μετανιώσουν πικρά. Η καθημερινότητα τους αποτελείται από 5 σπασμένα χέρια, 10 σπασμένα πόδια και 3 σπασμένα πλευρά, φυσικά των αντιπάλων τους! Ξυπνάνε με γεμάτους γεμιστήρες στα προσκεφάλια τους και κοιμούνται αίματα αλλωνών. Η λέξη "αδύνατο" δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο τους. Ίσως ακόμα και ο Χάρος να το σκεφτόταν να τους πάρει μαζί του.


Οι υποψηφιότητες είναι οι εξής:
Character: Jack Bauer
Actor:  Kiefer Sutherland 
Movie:  24 (TV seiries)
Plot: Ο ομοσπονδιακός πράκτορας Jack Bauer, δε μπορεί να συμμορφώνεται πάντα με τους κανόνες. Αποτελεί μέλος του  L.A. Counter Terrorist Unit συνεπώς θα πρέπει να σταματάει βόμβες, ιούς, απόπειρες δολοφονιών ενώ συγχρόνως ένα αγαπημένο του πρόσωπο.   



Tribute: 



Character: Frank Martin
ActorJason Statham 
Movie:  Transporter
Plot: Ο Frank μετά την απόφασή του να αποσυρθεί από τις ειδικές δυνάμεις, ζει στη νότια Γαλλία. Η νέα του απασχόληση είναι να μεταφέρει πακέτα - συχνά υπόπτου περιεχομένου - με την πειραγμένη του Audi. Για να αποφεύγει τους μπελάδες που συνεπάγεται η δύσκολή δουλειά του, ο Frank ακολουθεί τρεις απαράβατους κανόνες: «ποτέ μην αλλάζεις τη συμφωνία», «ποτέ μη ρωτάς ονόματα» και «ποτέ μην κοιτάς το περιεχόμενο του πακέτου»...











Tribute: 



Character: Ethan Hunt
Actor: Tom Cruise
Movie:  Mission: Impossible  
Plot: Ένας επιστήμονας παρασκευάζει στα εργαστήρια τον ιό «Χίμαιρα» και το αντίδοτό του, που ονομάζει «Βελεροφόντη». Όμως, τα φιαλίδια πέφτουν στα χέρια του πρώην πράκτορα Sean Ambrose, ο οποίος ζητά λύτρα για να μην αφήσει ελεύθερο το θανατηφόρο μικρόβιο. Ο Ethan Hunt αναλαμβάνει να βρει και να καταστρέψει τα επικίνδυνα σκευάσματα.



Tribute: 



CharacterJason Bourne     
ActorMatt Damon 
Movie:  Bourne
Plot: O Jason Bourne θέλει να αφήσει πίσω το παρελθόν του ως εκπαιδευμένος δολοφόνος και να χαρεί τον έρωτα μαζί με την αγαπημένη του, μακριά από τον πολιτισμό σε κάποια μικρή πόλη της Ινδίας. Η αναζήτησή του δημιουργεί πολλά ερωτηματικά σχετικά με το μυστικό πρόγραμμα Treadstone της CIA, για το οποίο όλοι κρατούν το στόμα τους κλειστό.


Tribute:  
 
















Coming Soon: Part 2


Δεν υπάρχουν σχόλια: