Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Poll: Μήπως είναι πιο γρήγορος και από την αστραπή; Part 2


By Johnny F 
Μήπως είναι πιο γρήγορος απο την αστραπή; Μήπως πιο γρήγορος από αεροπλάνο; Μήπως έχει nitro αντί για αίμα στις φλέβες του; Ότι και να κάνει έχει αρκετό ανταγωνισμό η συγκεκριμένη κατηγορία. Ψάχνουμε να βρούμε τον γιό του ανέμου, κάποιον που να έμαθε να οδηγάει πριν περπατήσει κάποιον τέλος πάντων που θα οδηγάει τόσο γρήγορα που δεν θα τον προλαβαίνει ο χάρος να τον πάρει. Το άρθρο θα χωριστεί σε 3 parts και οι νικητές αυτών ( που θα τους διαλέξετε εσείς), θα πάρει το χρυσό αερόσακο.
Part 1 here
Για να δούμε τις υποψηφιότητες:













Character: Handsome Rob, Stella Bridger, Charlie Croker

Movie: Italina Job (remake)
Car: Mini Cooper S
Actors Jason Statham, Charlize Theron, Mark Wahlberg

3 οδηγοί, 3 cooper, ένας στόχος, πολλοί εχθροί...Μία άκρως ιταλική δουλεία. Τα Cooper βαράνε κόφτες, οι οδηγοί ιδρώνουν καθώς τους καταδιώκουν από παντού αλλά τίποτα δεν τους σταματάει.



Highlights






Character: Sean Boswell

Movie: Fast And The Furious Toyko Drift
Car: Chevrolet Monte Carlo, Nissan Silvia S15, Mitsubishi Lancer Evolution IX, Ford Mustang Fastback
ActorsLucas Black

Ένας αμερικάνος προσπαθέι να μπει στην νοοτροπία του Japan Tuning. Αφήνει πίσω του τα Muscle Cars, τις ατελείωτες ευθείες και τα nitro και πάει στην χώρα του drift.. Κόντρα σε Ιάπωνες που αψηφούν τους νόμουν της τριβής, κάνοντας συνέχομενα drifting σε πλαγιές βουνών, σε πολυόροφα γκαράζ και σε λεωφόρους. Ο Sean προσαρμόστηκε αργά ή γρήγορα και έδειξε πως ή το χεις ή δεν το χεις.


Highlights




Character: Xander Cage
Movie: xXx
Car: Corvette, 1967 Pontiac GTO
Actors: Vin Diesel

Αλήθεια το πιστεύω. Ο Xander Cage μπορεί και καβάλα σε γαίδαρο να σου ανεβάσει την αδρεναλίνη. Μπορεί να οδηγήσει αυτοκίνητα, μηχανές, σκάφοι, να κάνει snowboard ενώ έχει κατολίσθηση... Τα πάντα ολα... Δεν υπολογίζει τίποτα και αυτό φαίνεται συνέχεια μέσα στην ταινία του.



Highlights
 










Character: Jake, Elwood
Movie: Blues Brothers
Car: 1974/75 Dodge Monaco

ActorsJohn Belushi, Dan Aykroyd

 Η μεγάλη σκηνή της καταδίωξης, κατείχε (δεν ξέρω αν καταρρίφθηκε ποτέ) το ρεκόρ κατεστραμένων αυτοκινήτων σε μια μόνο σκηνή και θεωρείται η ιστορικότερη σκηνή καταδίωξης. Αυτό τα λεέι όλα.. Το επόμενο video είναι για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι...

Highlights
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: