Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Gamer (2009)


Director:Mark Neveldine, Brian Taylor
Release: 3 September 2009 (Greece)
Genre: Action | Sci-Fi 
Cast: Gerard Butler, Amber Valletta, Michael C. Hall
Site: Imdb 



Johnny F Rating :  8,5/10 γιατί είναι μία περιπέτεια που την ζηλεύουν πάρα πολλά παιχνίδια δράσης.



Μία πολύ καλή περιπέτεια που σε κρατάει καθηλωμένο για τα επόμενα 95 λεπτά.
In the near future, you don't live to play... you'll play to live.




Περίληψη:
Στο εγγύς μέλλον, δε θα ζούμε για να παίζουμε, αλλά θα παίζουμε για να ζούμε… Μια νέα μορφή διασκέδασης θα δημιουργηθεί. Το κοινό παγκοσμίως θα παίζει στο Διαδίκτυο μαζικά παιχνίδια προσομοίωσης με πολλαπλούς παίκτες, πραγματοποιώντας τις πιο κρυφές επιθυμίες και φαντασιώσεις τους. Όλα αυτά είναι εφικτά από τον ιδιοφυή Κεν Καστλ, τον ιδρυτή της K-SOFT, της πιο ισχυρής τεχνολογικής εταιρείας στον πλανήτη, που δημιουργεί το θανάσιμο παιχνίδι - φαινόμενο, όπου πλούσιοι παίκτες ελέγχουν θανατοποινίτες σε μια μάχη επιβίωσης. Ο Κέιμπλ, ο νούμερο 1 παίκτης, έχοντας φυλακιστεί εσφαλμένα, δίνει έναν εντυπωσιακό αγώνα για να ανακτήσει την ελευθερία του, αλλά και να πάρει εκδίκηση από τον εμπνευστή του παιχνιδιού.

Johnny F review:
Μια ταινία για όποιον Gamer υπάρχει. Ο τίτλος τα λέει όλα. Ο πρωταγωνιστής επίσης. Η ταινία συνδυάζει κάτι από call of duty, counter strike και battlefield. Προϊδεάζει την εξέλιξη των παιχνιδιών και πώς αυτά θα συμβάλουν στη ζωή μας. Πολύ πιστολίδι, πολύ ξύλο, πολύ..... αμερικάνικο. Ο Butler είναι αυτός που θέλει να πάρει το κορίτσι και να σκοτώσει τον κακό. Βεβαια δεν μπορεί να το κάνει από μόνος του γιατί... είναι ένας χαρακτήρας σε ένα παιχνίδι. Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους λάτρεις της περιπέτειας.

Με λίγα λόγια:


  • Μέρος που θα την έβλεπα: Cinema αλλά και σπίτι σε μία μεγάλη οθόνη και Surround ηχεία.
  • Τι ώρα θα την έβλεπα: Σίγουρα βράδυ
  • Με ποιούς θα το έβλεπα: Μόνος, με του φίλους μου και σίγουρα τα παιδιά απο το irc.
  • Απαραίτητα μαζί μου: Πολύ PopCorn και Coca Cola.

 

1 σχόλιο:

Alexis Kyriazis είπε...

Τα πιο κλαμένα 9€ που έχω δώσει ποτέ μου. Πραγματικό έκτρωμα. Και όσο σκέφτομαι ότι ήμουν ανάμεσα σε αυτό και στο Inglourious Basterds και διάλεξα αυτό...ΠΟΝΑΕΙ!