Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2010

The Bounty Hunter (2010)

Director: Andy Tennant
Release: 15 April 2010 (Greece)
Genre: Action | Comedy | Romance
Cast: Gerard Butler, Jennifer Aniston, Gio Perez, Joel Garland
Site: Imdb

Johnny F Rating :  6/10 γιατί είναι μια όμορφη και χαλαρή ταινία. Μια ωραία κωμωδία με δύο πολύ καλούς ηθοποιούς, που μπλέκουν σε περιπέτειες...


Περίληψη:
Ο Μάιλο Μπόιντ (Τζέραρντ Μπάτλερ), ένας μάλλον άτυχος κυνηγός επικηρυγμένων, αναλαμβάνει ξαφνικά την υπόθεση των ονείρων του: πρέπει να εντοπίσει τη ρεπόρτερ και πρώην σύζυγό του, Νικόλ Χάρλι (Τζένιφερ Άνιστον), η οποία είχε προφυλακιστεί με εγγύηση αλλά δεν εμφανίστηκε στη δίκη της, κυνηγώντας ένα αποκλειστικό θέμα. Αρχικά πιστεύει ότι πρόκειται για μια εύκολη δουλειά, όταν όμως η αποστολή του μπλέκεται με μια υπόθεση συγκάλυψης φόνου, ο Μάιλο συνειδητοποιεί πως τίποτα δεν είναι ποτέ απλό ανάμεσα σ' εκείνον και τη Νικόλ. Οι δύο πρώην σύζυγοι παρασύρονται σε μια απίστευτη καταδίωξη, προσπαθώντας τελικά να υπερασπίσουν τη ζωή τους. Οι γαμήλιοι όρκοι μπορεί να μοιάζουν δύσκολοι, απ' ότι φαίνεται όμως, η επιβίωση είναι ακόμα δυσκολότερη.

Johnny F
review:
Μόνο και μόνο στο άκουσμα των ονομάτων που πρωταγωνιστούν αξίζει να τις ρίξεις ένα βλέφαρο. Μια ταινία με την Τζένιφερ Άνιστον και τον Τζέραρντ Μπάτλερ που έχει δεχτεί αρκετή αρνητή κριτική. Η ταινία έχει αρκετό γέλιο και ρομάντζο καθώς το χωρισμένο ζευγάρι ξανασυναντιέται αλλά τώρα πια με πολύ διαφορετικούς ρόλους. Ο Μπάτλερ (κυνηγός επικηρυγμένων) κυνηγάει την Άνιστον (ρεπόρτερ και επικηρυγμένη συνάμα) και μπλέκονται σε μια ιστορία που τίποτα δεν είναι απλό. Αξίζει να την δεις ένα απογευματάκι ή κάποιο ζεστό βραδάκι του Ιουλίου.

Με λίγα λόγια:

  • Μέρος που θα την έβλεπα: Σίγουρα σπίτι μου ή της κοπέλας μου.
  • Τι ώρα θα την έβλεπα: Απογευματάκι ή βράδυ.
  • Με ποιούς θα το έβλεπα: Μόνος ή με το αίσθημα (αν δεν έχετε και ένας φίλος σας κάνει).    Δεν υπάρχουν σχόλια: