Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Valentine's Day (2010)



Director: Garry Marshall
Release Date: 11 February 2010 (Greece)
Genre: Comedy,Romance
Cast: Jessica Alba, Kathy Bates, Jessica Biel, Bradley Cooper, Eric Dane, Patrick Dempsey, Hector Elizondo, Jamie Foxx, Jennifer Garner, Topher Grace, Anne Hathaway, Carter Jenkins, Ashton Kutcher, Queen Latifah, Taylor Lautner 
Site: Imdb

 V@$!@ Rating: 3,5 /10 Και με πολύ επιείκεια!

Μία ταινία γεμάτη από αγάπες και λουλούδια που καταντάει τελικά βαρετή και γραφική δυστυχώς.




Η ταινία παρακολουθεί τις ιστορίες μιας ετερόκλητης ομάδας ανθρώπων στο Λος Άντζελες, οι οποίοι γνωρίζουν τον έρωτα και την απογοήτευση κατά τη διάρκεια της ημέρας των Ερωτευμένων. Ζευγάρια και εργένηδες κερδίζουν και χάνουν στην προσπάθειά τους να βρουν, να διατηρήσουν ή να τερματίσουν μια σχέση μέσα σε μια μέρα.

V@$!@ review:
Ναι το ξέρω ότι αυτή η ταινία είναι εκτός εποχής καθώς ασχολείται με τη γιορτή του Αγ.Βαλεντίνου που είναι το Φεβρουάριο όπως όλοι ξέρουμε, ενώ τώρα είναι καλοκαίρι, ωστόσο εγώ τώρα έπεισα τον εαυτό μου να κάτσει να την δει και το χιλιομετάνιωσα. Ήταν μία σκέτη απογοήτευση. Περίμενα τόσα πολλά απο την σύμπραξη όλων αυτών των γνωστών και καλών ηθοποιών που ειλικρινά είναι 5 φορές χειρότερο απ'αυτό που μπορείτε να φανταστείτε.Δεν είχε καλό σενάριο,οι ηθοποιοί βαριόντουσαν κατά κύριο λόγο και δεν υπήρχε καθόλου το αίσθημα του ερωτισμού και του ρομαντισμού όπως θα έπρεπε να υπάρχει σε μία τέτοια ταινία.Δηλαδή σε μερικές σκηνές "πάθους" ας πούμε, ένιωθες πως οι ηθοποιοί εκτελούσαν καταναγαστικά έργα και βιαζόντουσαν να τελειώσουν για να πάνε σπίτια τους.Μην τη δείτε δεν αξίζει καθόλου,εκτός αν θέλετε να απολαύσετε τη μεσημεριανή σας σιέστα βλέποντας την.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: