Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Poll: Μήπως είναι πιο γρήγορος και από την αστραπή; Part 3

By Johnny F 
Μήπως είναι πιο γρήγορος απο την αστραπή; Μήπως πιο γρήγορος από αεροπλάνο; Μήπως έχει nitro αντί για αίμα στις φλέβες του; Ότι και να κάνει έχει αρκετό ανταγωνισμό η συγκεκριμένη κατηγορία. Ψάχνουμε να βρούμε τον γιό του ανέμου, κάποιον που να έμαθε να οδηγάει πριν περπατήσει κάποιον τέλος πάντων που θα οδηγάει τόσο γρήγορα που δεν θα τον προλαβαίνει ο χάρος να τον πάρει. Το άρθρο θα χωριστεί σε 3 parts και οι νικητές αυτών ( που θα τους διαλέξετε εσείς), θα πάρει το χρυσό αερόσακο.
Part 2 here
Για να δούμε τις υποψηφιότητες:




Character: Bo Duke
Movie: The Dukes of Hazzard (remake)
Car: 1967 Ford Mustang Fastback
Actors Seann William Scott


 Ένας τρελός τρελός καομπόης. Βέβαια στην θέση του πιστού αλόγου, υπάρχει ένα Mustang. Πολύ κυνηγητό και μόνο μπάντες στους χωματόδρομους του χωριού.


Highlights 










Character: Dominic Toretto

Movie: Fast And The Furious
Car: 1970 Dodge Charger, Mazda RX-7, Chevrolet Chevelle, Buick Grand National
Actors: Vin Diesel


Ωραία και σου λένε να σχολιάσεις για τον κύριο. Και τι να γράψεις; Ότι πάει τάπα; Ότι πατάει ότι βρει μπροστά του; Ότι μπορεί να τρελάνει κόσμο κάνοντας σούζα με το Dodge; Τι να γράψεις; Γι αυτό δεν θα γράψω τίποτα άλλο. Τα λόγια είναι περιττά λοιπόν. Δείτε το video και απολαύστε
 

Highlights

















Character: Cole Trickle
Movie: Days Of Thunder
Car: Chevrolet NASCAR
ActorsTom Cruise

Παλιό.. Πολύ παλιό.. Αλλά καλό. ¨Ενας τρελός οδηγός αγώνων που μόνο safe driving δεν κάνει. Δεν γνωρίζει απο fair play και με τον δικό του τρόπο κατακτά την κορυφή. Do You Remember The Speed, Do You Remember The Rubbing, Do You Remember Cole Trickle ???



Highlights
 






Character: Frank Martin
Movie: Transporter
Car: BMW E38 735iL, Audi S8
ActorsJason Statham

Ένας μεταφορέας που δεν μοιάζει με κανέναν άλλον. Σίγουρα μπορεί να σου εγκυηθεί ότι το πακέτο σου θα φτάσει με ασφάλεια στον προορισμό του και ας έχουν καταστραφούν τα πάντα γύρω του. Ίσως είναι ο μόνος delivery που οδηγάει Bmw και Audi. Εγώ τον εμπιστευόμουν σίγουρα εσείς;


Highlights

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: