Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Tribute: Too Hot Woman To Die



By V@$!@
Για να προλάβω μερικές διαμαρτυρίες και για να μην φάω ξύλο ετοίμασα ένα σχετικό θέμα με καυτές και ζόρικες γυναίκες του Hollywood για τον ανδρικό πληθυσμό κυρίως αλλά φυσικά και για όσα κορίτσια θέλουν. Χωρίς παραπάνω καθυστέρηση για πάμε να τις δούμε.




Character: Mikaela Banes
Actor: Megan Fox
Movie: Transformers
Plot: Ο πλανήτης Σάιμπερτρον κατοικείται από ρομπότ, τα Τρανσφόρμερς, που έχουν την ικανότητα να μεταμορφώνονται, έχοντας μάλιστα καθένα τη δική του ατομική μεταμφίεση. Τα Τρανσφόρμερς χωρίζονται σε δύο αντίπαλα στρατόπεδα: τα καλά και δίκαια Ότομποτς, με αρχηγό τους τον Όπτιμους Πράιμ και τα κακά Ντισέπτικονς, με αρχηγό τον Μέγκατρον. Όταν τα αποθέματα ενέργειας στον πλανήτη τους αρχίζουν να τελειώνουν, και οι δύο ομάδες καταλήγουν στη Γη, αναζητώντας νέες πηγές. Μεταμορφώνονται λοιπόν, μεταξύ άλλων, σε αυτοκίνητα, αεροπλάνα και πλοία και ένας μυστικός πόλεμος ξεκινά, προκειμένου να αποκτήσουν τον έλεγχο των ενεργειακών πόρων της Γης.…
Εντάξει θα το πω, ποιος προσέχει τώρα τα ρομπότ και τα λοιπά όταν στο πλάνο υπάρχει η Megan;;;; 

Highlights




Character: Elektra
Actor: Jennifer Garner
Movie: Elektra
Plot: Η Ηλέκτρα, στοιχειωμένη από το επώδυνο παρελθόν της και το μυστηριώδη θάνατό της μητέρας της, επιστρέφει γεμάτη οργή και εξελίσσεται σε επαγγελματία δολοφόνο. Όταν όμως, στην επόμενη αποστολή της, καλείται να σκοτώσει τη 13χρονη Άμπι και τον πατέρα της, Μαρκ, ανακαλύπτει συναισθήματα που νόμιζε ότι δεν υπήρχαν και αποφασίζει όχι μόνο να μην τους αφαιρέσει τη ζωή, αλλά να τους προστατεύσει από όλους όσοι τους κυνηγούν. Στην προσπάθειά της μάχεται με αντιπάλους με υπερφυσικές δυνάμεις.
Για όσους από εμάς την ξέρουμε από το Alias τα όσα έκανε σ'αυτή την ταινία δεν μας εξέπληξαν. 

Highlights




Character: Beatrix Kiddo - The Bride, 'Black Mamba'
Actor: Uma Thurman
Movie: Kill Bill
Plot: Μια επαγγελματίας δολοφόνος, με το όνομα «Νύφη», δέχεται δολοφονική επίθεση την ημέρα του… γάμου της, από το ίδιο το αφεντικό της, τον Μπιλ και τη συμμορία του, γνωστή ως «Ομάδα των Φονικών Ερπετών» (DIVAS)! Παρά το γεγονός ότι δέχεται μια σφαίρα στο κεφάλι, κατορθώνει να επιβιώσει μένοντας όμως, σε κώμα για πέντε χρόνια! Όταν συνέρχεται, αποφασίζει να πάρει εκδίκηση και να απονείμει τη δική της δικαιοσύνη, σε όλους αυτούς που θεωρεί υπεύθυνους όλους τους επίλεκτους δολοφόνους, πρώην συντρόφους της δηλαδή, που κάποτε θέλησε να απαρνηθεί, για πάντα, αφήνοντας τελευταίο τον διαβόητο Μπιλ
Η ταινία δεν με ενθουσίασε αλλά η Uma ήταν μεγάλη έκπληξη(ευχάριστη). Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.

Highlights



Character: Abigail Whistler
Actor: Jessica Biel 
Movie: Blade: Trinity
Plot: Βαμπίρ ανασταίνουν τον κόμη Δράκουλα και καταφέρνουν να αιχμαλωτίσουν τον Μπλέιντ. Ο σκοτεινός ήρωας σώζεται χάρη στην επέμβαση του Χάνιμπαλ Κινγκ και της ομάδας του. Όλοι μαζί καλούνται να αντιμετωπίσουν τον πιο ισχυρό από τους απέθαντους.
Έδωσε μία διαφορετική πνοή στον κόσμο των βαμπίρ.



Highlights


Character: Fox 
Actor: Angelina Jolie
Movie: Wanted
Plot: Αρχικά, τα πάντα στη ζωή του Γουέσλι Γκίμπσον ήταν μονότονα και ο ίδιος… η προσωποποίηση της αποτυχίας. Όμως, όταν γνωρίζεται με τη σέξι και δυναμική Φοξ, ο Γουέσλι ανακαλύπτει την αληθινή του ταυτότητα και, έπειτα από εντατική εκπαίδευση, γίνεται μέλος μιας περίεργης, μυστικής Αδελφότητας δολοφόνων με αρχηγό το Σλόαν... Γρήγορα όμως, αποδεικνύεται πως τα μέλη της Αδελφότητας αυτής δεν είναι ακριβώς αυτό που φαίνονται… Έτσι, έχοντας αποκτήσει όλη την εξουσία που πάντοτε επιθυμούσε, ο Γουέσλι θα πρέπει να μάθει πως, το να ελέγχεις τη ζωή σου, είναι τελικά πολύ πιο δύσκολο από το να σκορπάς το θάνατο….
Ακόμα και όσες από εμάς δεν συμπαθούμε την Αngelina, λόγω Brad, παραδεχόμαστε πως σ'αυτή την ταινία ήταν όλα τα λεφτά.

Highlights

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: