Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2010

News Update: H 13 επιστρέφει και επίσημα!

Η Olivia Wilde, γνωστή και ως 13, επιβεβαίωσε και επίσημα ότι η επιστροφή της στη γνωστή σειρά House M.D δε θα αργήσει.


Η ιστορία με βάση την οποία θα επιστρέψει στο νοσοκομείο Princeton‑Plainsboro μαζί με τους υπόλοιπους γιατρούς, βρίσκεται ήδη υπό επεξεργασία και όπου να 'ναι θα γυριστεί και το αντίστοιχο επεισόδιο.

Η ίδια δήλωσε πως η επιστροφή της μέσα στη σεζόν είναι τελειωμένο θέμα και μάλιστα είπε πως οι τηλεθεατές θα μάθουν πού πήγε η "13" και γιατί έφυγε.

Όπως μπορεί να θυμάστε η ηθοποιός αποχώρησε για λίγο απ'τη σειρά λόγω των γυρισμάτων της για τη νέα της ταινία "Cowboys and Aliens" και τη θέση της προσωρινά θα πάρει η ηθοποιός Amber Tamblyn.

1 σχόλιο:

Ορθοδοξος είπε...

Καλημέρα σας.

Ένα νέο Ελληνικό και Ορθόδοξο ιστολόγιο δημιουργήθηκε για όλους αυτούς που αγαπούν την αλήθεια της πίστης μας αλλά κυρίως για όσους είναι ακόμη μακριά της. Ο ιστοχώρος “Αθεΐα, η άρνηση της αλήθειας” είναι μια προσωπική προσπάθεια προβολής αυτής της αλήθειας όσον αφορά την πλάνη της αθεΐας με σεβασμό και αγάπη προς κάθε άνθρωπο. Επισκεφτείτε το χώρο μας και καταθέστε τις απόψεις σας. Όποιος θεωρεί ότι εκφράζεται από το περιεχόμενο του, παρακαλώ ας το προωθήσει με όποιο τρόπο επιθυμεί.

Ευχαριστώ

http://eatheia.blogspot.com