Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Tv Series: 90210 (2008+)


Director: Stuart Gillard 
Genre: Comedy | Drama | Romance
Cast: Shenae Grimes, Tristan Wilds, AnnaLynne McCord, Ryan Eggold, Jessica Stroup, Michael Steger, Jessica Lowndes
Seasons: 1,2,3 (on going)
Site: Imdb

V@$!@ Rating: 7/10 γιατί είναι καλό.

Μία καλή σαπουνόπερα που θυμίζει One Tree Hill. (Αγγελική δες το.)

Περίληψη:

Η οικογένεια Wilson, μετακομίζει από το Κάνσας στο Μπέβερλυ Χιλς, και θα μείνουν με την γιαγιά τους Tabitha Wilson. Τα δύο αδέλφια, η Annie και ο Dixon, πηγαίνουν στο νέο τους σχολείο στο Λύκειο Μπέβερλυ Χιλς όπου είναι διευθυντής ο πατέρας τους Harry Wilson και προσπαθούν να προσαρμοστούν σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον από αυτό που είχαν συνηθίσει. Στο σχολείο τους θα γνωρίσουν τον Ethan, τον παιδικό φίλο της Annie, την Naomi, ένα κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο, την Silver, μια κοπέλα η οποία σχολιάζει τους πάντες στο blog της, την Adrianna, μία θεατρίνα και ναρκωμανής, και τον Navid, τον εκδότη της εφημερίδας του σχολείου.

V@$!@ review: 

Το 90210 βασίζεται στη σειρά Beverly Hills, 90210 η οποία παίχτηκε το 1990 και διήρκεσε 10 χρόνια. Βέβαια οι δύο σειρές πέρα απ'την κοινή τους κεντρική ιδέα, διαφέρουν και στα ονόματα και στην εξέλιξη των χαρακτήρων. Όπως και να έχει, η σειρά είναι μία αρκετά καλή σαπουνόπερα, με πολλές ανατροπές και διάφορα εφηβικά προβλήματα (που κυρίως αντιμετωπίζουν οι Αμερικάνοι έφηβοι). Οι ηθοποιοί είναι αρκετά αληθοφανείς και πιστευτοί. Εν ολίγοις, το 90210 είναι μία καλή σειρά και προτείνεται σ'όσους τους αρέσουν τα εφηβικά δράματα τύπου One Tree Hill. 

Trivia:  

Η σειρά έχει λάβει μέτριες κριτικές και μέτριες τηλεθεάσεις. Συγκεκριμένα, την πρώτη του σεζόν παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 2.24 εκατ Αμερικάνοι τοποθετώντας την στην 172η θέση, ενώ την δεύτερη παρακολουθήσαν 1.82 εκατ. Ωστόσο η σειρά φαίνεται να έχει φανατικό κοινό μέσω του internet και των DVD του.

Έχει προταθεί 10 φορές συνολικά για Teen Choice Award, ενώ έχει κερδίσει ένα Breakthrough of the Year Award και ένα Young Hollywood Award το 2009.

Στην Ελλάδα έχουν προβληθεί οι 2 πρώτες seasons απ'τη συχνότητα του Σκάι.  

Tagline: New Drama. Same Zip Code.





















































































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια: