Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Tv Series: Chuck (2007+)


Director: Robert Duncan McNeill, Allan Kroeker
Genre: Comedy | Action
Cast: Zachary Levi, Yvonne Strahovski, Sarah Lancaster,
Adam Baldwin
Seasons: 1,2,3,4 (coming soon)
Site: Imdb


V@$!@ Rating: 6/10 γιατί δεν με ενθουσίασε

Μία σειρά με ενδιαφέρον σενάριο που χάνει όμως στα σημεία

Περίληψη:

O Τσακ Μπαρτόβσκι, ένας νεαρός διάνοια με τους Η/Υ, δεν είναι καθόλου στα καλά του. Αυτό είναι πολύ καλό, γιατί από τότε που κατά λάθος κατέβασε κωδικοποιημένες απόρρητες, κυβερνητικές πληροφορίες, ένας ολόκληρος server φορτώθηκε στον εγκέφαλό του και τώρα η ζωή του γέμισε δράση και έρωτα, χάρη σε μια πανέμορφη μυστική πράκτορα που αναλαμβάνει να τον προστατεύει! Αλλά υπάρχει και ένα κακό στην ιστορία. Ότι η ζωή του Τσακ κινδυνεύει πλέον όλο το εικοσιτετράωρο.

V@$!@ review:

Αν και ξεκίνησα να βλέπω αυτή τη σειρά με τους καλύτερους οιωνούς, δυστυχώς απογοητεύτηκα και τη σταμάτησα. Αν και απ'την περίληψη φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, στην πραγματικότητα όμως δεν ανταποκρίνεται στις δικές μου τουλάχιστον προσδοκίες. Η πρώτη season ξεκινάει κάπως καλά, χωρίς βέβαια κανένα ιδιαίτερο πιλότο, αλλά και πάλι σου τραβάει την προσοχή. Μετά όμως η σειρά γίνεται κάπως βαρετή, με ελάχιστα αστεία σημεία ενώ η δράση σε πολλές σκηνές φαίνεται τρομερά επιτηδευμένη. Οι ηθοποιοί παίζουν καλά αλλά δεν τους βοηθάει και πολύ το σενάριο γι'αυτό και στο τέλος η σειρά γίνεται κάπως ανιαρή.

Στα θετικά της σειράς οι όμορφες κυρίες Yvonne Strahovski και Sarah Lancaster που κάνουν το θέαμα καλύτερο, και τα εν μέρει αυτοτελή επεισόδια. Στα αρνητικά η βαρετή εξέλιξη, το μειωμένο κωμικό στοιχείο και οι μούφα σκηνές δράσης (γιατί όσοι έχουμε δει 24 και Jack Bauer καταλαβαίνουμε πώς είναι η αληθινή δράση)

Trivia: 
Λόγω του μεγάλου ανταγωνισμού από τα αλλά κανάλια η σειρά Chuck έχει χαμηλές τηλεθεάσεις καθώς την ίδια ώρα μ'αυτόν στα διπλανά κανάλια παίζουν το Dancing with the Stars (ABC ), House (FOX), How I Met Your Mother , Rules of Engagement (CBS).

Το Μάιο του 2010 όμως, αναφέρθηκε ότι ο Chuck κατατάσσεται στις 20 κορυφαίες σειρές με βάση διάφορα forums, blogs, posts κατά τη διάρκεια μιας τρίμηνης περιόδου.

Μαζί με τη νίκη της σειράς στην κατηγορία Best New TV Series, η Sarah Walker (Yvonne Strahovski) κέρδισε το βραβείο για τον καλύτερο χαρακτήρα στην τηλεόραση, και ο Chuck και η Sarah ως ζευγάρι ήταν υποψήφιοι για το βραβείο Best New TV Comedy Series. Η σειρά Chuck ήταν υποψήφια επίσης για το Best New TV Comedy Series στα People's Choice Awards το 2008.

Στις 13 Μαΐου του 2010, ανακοινώθηκε ότι ο Chuck είχε ανανεωθεί για τέταρτη σεζόν με 13 επεισόδια και η πρεμιέρα του θα γίνει στις 20 Σεπτεμβρίου 2010.

Tagline: Computer geek by day. Government operative by night.


Δεν υπάρχουν σχόλια: