Δευτέρα, 9 Αυγούστου 2010

Salt (2010)


Director: Phillip Noyce
Release Date: 16 September 2010 (Greece)
Genre: Action
Cast: Angelina Jolie, Liev Schreiber, Chiwetel Ejiofor 
Site: Imdb


Johnny F Rating: 7,5/10 γιατί η Angelina Jolie έχει κέφια... Η πανέμορφη Angelina Jolie σε μία ακόμα περιπέτεια, που όλα γυρίζουν γύρω από την αληθινή της ταυτότητα...
"Who is Salt?"Περίληψη:
Ως πράκτορας της CIA, η Έβελιν Σολτ έχει ορκιστεί πίστη στο καθήκον, την τιμή και την πατρίδα. Η αφοσίωσή της θα δοκιμαστεί όταν ένας πρώην πράκτορας την κατηγορεί ότι είναι Ρωσίδα κατάσκοπος και η Σολτ μπαίνει στο στόχαστρο της υπηρεσίας. Ένα ασταμάτητο ανθρωποκυνηγητό θα ξεκινήσει, όπου η Έβελιν θα χρησιμοποιήσει όλες τις ικανότητες και την πολύχρονη εμπειρία της για να διαφύγει. Οι προσπάθειές της για να αποδείξει την αθωότητά της απλώς συντηρούν τις αμφιβολίες για τα αληθινά της κίνητρα, καθώς η αναζήτηση για την αληθινή της ταυτότητα συνεχίζεται και ένα ερώτημα παραμένει αναπάντητο: "Ποια είναι η Σολτ;"Johnny F Review:
Άλλη μία περιπέτεια με την  Angelina Jolie. Μετά το Wanted επιστρέφει σε μία ταινία δράσης, η οποία έχει μία πρωτοτυπία. Σε όλη την ταινία, δεν έχεις καμία ιδέα ποια είναι, για ποιόν δουλεύει και τι σκοπό έχει... Εκτός από τα πολλά πιστολίδια, τις καταδιώξεις και τις εκρήξεις, κρύβει και αυτό το στοιχείο... Ίσως να την κάνει να ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες αμερικάνικες κλασικές και εικονογραφημένες περιπέτειες... Θα την πρότεινα να την δείτε στο cinema, καθώς τα εφέ της σε προκαλούν για την μεγάλη οθόνη (Αν και όχι 3D που πιστεύω της άξιζε).

Με λίγα λόγια:


  • Μέρος που θα την έβλεπα: Cinema αλλά και σπίτι σε μία μεγάλη οθόνη και Surround ηχεία.
  • Τι ώρα θα την έβλεπα: Βραδάκι
  • Με ποιους θα το έβλεπα: Μόνος ή με του φίλους μου.
  • Απαραίτητα μαζί μου: PopCorn και Coca Cola.


1 σχόλιο:

Λάζαρος είπε...

Μπορείτε να κατεβάσετε την ταινία εδώ:

http://youbelongwithus.blogspot.com/2010/09/salt-2010.html