Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Επικίνδυνες Μαγειρικές (2010)

Director: Vasilis Tselemegos
Release Date: 4 February 2010 (Greece)
Genre: Drama | Romance
Cast: Georges Corraface, Konstandinos Markoulakis, Katia Zygouli
Site: Imdb


Johnny F Rating: 4,5/10 γιατί το μόνο που κατάφερε είναι να με κάνει να πεινάσω.


2 μάγειρες, μία γυναίκα... Ποιος θα κάνει το καλύτερο πιάτο που θα την κερδίσει...


Περίληψη:
Δύο άντρες διαφορετικοί μεταξύ τους, μοιράζονται – τυχαία;- την πιο “συναρπαστική” γυναίκα του κόσμου, ενώ οι γεύσεις και οι μυρωδιές λειτουργούν ως το απόλυτο αφροδισιακό στις δύο παράλληλες σχέσεις.
Ο Δαμοκλής είναι διάσημος chef, ο Δημήτρης είναι ναυτικός και μάγειρας σε ποντοπόρα πλοία. Κοινό αντικείμενο του πόθου τους… η πανέμορφη και απαιτητική Νανά, μια γυναίκα-μυστήριο με πολλές παράλληλες “ζωές”. Αγαπάει να δοκιμάζει σε μικρές δόσεις τις πιο αισθησιακές γεύσεις. Όμηροι του έρωτά τους για την Νανά, οι δύο άντρες ανταγωνίζονται σε δύο πεδία μάχης: του έρωτα και της μαγειρικής. Tο παιχνίδι όμως ορίζει η όμορφη γυναίκα, που “μοιράζει” την τράπουλα, την ανακατεύει, μέχρι που στο τέλος, με ένα τρικ… αποφασίζει να την “εξαφανίσει”.


Johnny F Review:
Όπως γνωρίζετε δεν μου κάνουνε και ιδιαίτερη αίσθηση τα γλυκανάλατα έργα.. Πρέπει να με αγγίξει πολύ κάτι για να με κάνει να το παρακολουθήσω με ευχαρίστηση. Το συγκεκριμένο έργο δεν το είχε αυτό το κάτι. Και μην σας πω ότι του έλειπαν και πολλά περισσότερα. Ας αρχίσουμε κυρίως με τους πρωταγωνιστές. Δυστυχώς η Κάτια Ζυγούλη δεν κάνει για ηθοποιός. Όμορφη μεν παρουσία, πολύ ωραίο βλέμμα αλλά... δεν... Δεν το 'χει.. Ήταν σαν να λέει ποίημα στο σχολείο, η ερμηνεία της... Τίποτα παραπάνω. Από εκεί και πέρα το story ήταν μέτριο σε σημείο να βαρεθείς την ταινία. Προσωπικά την ταινία θα την έκλεινα στην μία ώρα, αλλά δεν είναι ευγενικό να την κρίνεις χωρίς να έχεις δει το τέλος..  Κατά τα άλλα με εκνεύρισε καθώς δεν είναι ότι πιο ωραίο να βλέπεις μία γυναίκα να παίζει με δύο άντρες και πόσο μάλλον αυτοί μετά να κάνουν και παρέα ψάχνοντας λύση... Τέλος, ήταν μια μετριότατη ταινία που δεν την προτείνω παρά μόνο για τα γυμνά πλάνα της Ζυγούλη..


Με λίγα λόγια:
  • Μέρος που θα την έβλεπα: Σπίτι.
  • Τι ώρα θα την έβλεπα: Απογευματάκι.
  • Με ποιους θα το έβλεπα: Με κοπέλα για να της λες "τέτοιες είστε".
  • Τι πρέπει να έχω μαζί μου: Υπομονή.



Δεν υπάρχουν σχόλια: