Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Poll: Και όμως παραμένουν κοινοί θνητοί! Part 2





by Zek 
Είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας που άμα μπουν 100 κλέφτες θα το μετανιώσουν πικρά. Η καθημερινότητα τους αποτελείται από 5 σπασμένα χέρια, 10 σπασμένα πόδια και 3 σπασμένα πλευρά, φυσικά των αντιπάλων τους! Ξυπνάνε με γεμάτους γεμιστήρες στα προσκεφάλια τους και κοιμούνται με αίματα αλλωνών. Η λέξη "αδύνατο" δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο τους. Ίσως ακόμα και ο Χάρος να το σκεφτόταν να τους πάρει μαζί του.
Part 1 here


Οι υποψηφιότητες είναι οι εξής:


Character: Bryan Mills
Actor: Liam Neeson 
MovieTaken 
PlotΈνας πρώην πράκτορας της ΣΙΑ, ο Μπράιν, είναι εξπέρ στην μάχη σώμα με σώμα, διαζευγμένος και υπερβολικά τρυφερός με την 17χρονη κόρη του, που ζει με την μητέρα της. Η μικρή Κιμ ακολουθεί την περιοδεία των US στο Παρίσι, χωρίς την έγκριση του πατέρα της. Εκεί, η αλβανική μαφία θα απαγάγει την Κιμ και ο Μπράιαν επικοινωνεί με τους απαγωγείς και τους υπόσχεται, πώς να αφήσουν ελεύθερη την κόρη του, δεν θα τους κυνηγήσει… 





  

Tribute: 














 Character: Neo
ActorKeanu Reeves
Movie: The Matrix
Plot: Η ταινία περιγράφει ένα μέλλον στο οποίο ο κόσμος όπως τον ξέρουμε εμείς είναι ουσιαστικά το Matrix, μια εικονική πραγματικότητα που δημιουργήθηκε και συντηρείται από νοήμονες μηχανές προκειμένου να κατευνάσει, υποτάξει και εκμεταλλευτεί τον ανίδεο ανθρώπινο πληθυσμό ως πηγή ενέργειας με την υποχρεωτική σύνδεση του στο Matrix μέσω μοσχευμάτων. Περιέχει πολυάριθμες αναφορές στις υποκουλτούρες του κυβερνοπάνκ και των χάκερ, φιλοσοφικές και θρησκευτικές ιδέες, μεσσιανισμό και καρτεσιανισμό, αλλά και σωκρατικό και πλατωνικό ιδεαλισμό.





Tribute: 









  
Character: Martin Riggs 
Actor: Mel Gibson 
Movie: Lethal Weapon
Plot: Ο Martin Riggs, γνωστός και ως "φονικό όπλο" είναι ένας παράτολμος ντετέκτιβ που αναγκάζεται να συνεργαστεί με έναν φιλήσυχο συνάδελφό του για μια υπόθεση ναρκωτικών που εκ πρώτης όψεως φαίνεται παιχνιδάκι.








Tribute: 











 Character: James Bond    
Plot: Ο Τζέιμς Μποντ έμελλε να γίνει ο διασημότερος πράκτορας όλων των εποχών! Ο Μποντ αναλαμβάνει διάφορες αποστολές ως πράκτορας 007 στην υπηρεσία της Βρετανικής Αντικατασκοπίας. Καλείται να αποτρέψει τα σχέδια πολλών και διάφορων κακοποιών.






Tribute:  




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Neoooo!!!!!!!!!!!