Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Tv Series: Entourage (2004+)

Director: Doug Ellin 
Genre: Comedy | Drama 
Cast: Kevin Connolly, Adrian Grenier, Kevin Dillon,
Jerry Ferrara,  Jeremy Piven
Seasons: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 (coming soon)
Site: Imdb

V@$!@ Rating: 6/10 γιατί απλά τη θεωρώ ρηχή και ανούσια (πιθανόν να είναι αποκλειστικά για άντρες)

Guru Rating: 9,3/10 γιατί η σειρά αυτή είναι σκέτο κόλλημα...Κανένας άντρας δεν πρέπει να την χάσει!

Κανείς δεν θέλει να δει μόνο ένα(επεισόδιο)...


Περίληψη: 
Η σειρά είναι ύμνος στην αντροπαρέα, φυσικά, καμιά γυναίκα δεν θα μπορούσε να έχει θέση στο στενό κλαμπ των τεσσάρων φίλων, όπως καμία γυναίκα δεν θα μπορούσε να είναι «φίλη» οποιουδήποτε άντρα, τουλάχιστο με τον τρόπο που ένας άντρας θα μπορούσε να είναι φίλος με έναν άντρα. Το Entourage συγκεκριμένα είναι μια σειρά βασισμένη στη καριέρα του Βίνσεντ Τσέις, ενός νέου και πολλά υποσχόμενου ηθοποιού του Χόλυγουντ. Μαζί με την παρέα του αναζητούν τις καλύτερες για αυτόν ταινίες, πηγαίνουν σε πάρτυ, φλερτάρουν, ξεφαντώνουν και ζουν στο έπακρο την Χολυγουντιανή ζωή. Περνάει καίρια μηνύματα για την καριέρα, τη φιλία, τη δόξα, τα χρήματα, τις γυναίκες και τους άντρες.

Guru Review:  
Η καλύτερη σειρά που έχω παρακολουθήσει...Δεν θα μπορούσα να ξεχωρίσω κάποια σεζόν στην οποία να χάνεις το ενδιαφέρον σου καθώς όλες ακολουθούν τα υψηλά στάνταρντς που έχουν τεθεί από την πρώτη κιόλας σεζόν...Δυστυχώς για τους Έλληνες, απ'όσο γνωρίζω δεν έχει προβληθεί ακόμα στα ιδιωτικά κανάλια (καθώς η σειρά προβάλλεται μέσω Nova)  ελπίζω όμως να γίνει σύντομα!!! Επίσης μέσα στη σειρά κάνουν την εμφάνισή τους πολλές διασημότητες ως guest Stars, όπως Jessica Alba, Larry David, Scarlett Johansson, Jaime Pressly, Lamar Odom, Hugh M. Hefner, Chris Penn, James Cameron, Bono, Matt Damon, Bob Saget, Sasha Grey, Maria Menounos και πάρα πολλοί ακόμα!


V@$!@ review: 
Δυστυχώς εμένα δε μου άρεσε καθόλου η σειρά αν και ομολογουμένως δεν έκατσα να την παρακολουθήσω όλη, μόνο 2 επεισόδια άντεξα. Γενικώς μου φαίνεται ότι δεν έχει κάποιο νόημα ούτε και καμία ιδιαίτερη υπόθεση ώστε να κερδίσει το ενδιαφέρον μου, παρ'όλες τις διακρίσεις που έχει πάρει. Όπως και να έχει εγώ δεν θα τη συνιστούσα, αλλά αν συμφωνείτε με το αγόρι από πάνω δεν έχετε παρά να αρχίσετε να τη βλέπετε άμεσα.

Trivia: 

Η σειρά έχει λάβει πολύ καλές κριτικές με γενικούς βαθμούς 73/100 (season 3), 71/100 (season 5) και 61/100 (season 7). Η 3η θεωρείται η καλύτερη και πιο αστεία σεζόν, ενώ υπάρχει η γενική παραδοχή ότι η 6η σεζόν δεν ήταν και απ'τις πιο αστείες, η 7η ωστόσο πήρε καλές κριτικές. 

Έχει κερδίσει συνολικά 11 βραβεία (μεταξύ άλλων 3 Artios, 5 Emmy και μία Χρυσή Σφαίρα), ενώ έχει βρεθεί υποψήφια σε διάφορες κατηγορίες πάνω από 77 φορές.

Η σειρά αφού ολοκλήρωσε την 7η σεζόν, ανανεώθηκε και για 8η - η οποία μάλλον θα αποτελείται από 6 επεισόδια και θα είναι η τελευταία της σειράς- και θα κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2011. Τέλος, σχεδιάζεται και μία ταινία η οποία θα υλοποιηθεί μετά το τέλος της σειράς.

Tagline: Live it.

Δεν υπάρχουν σχόλια: