Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010

Amores Perros (2000)

Director: Alejandro González Iñárritu
Release Date: 10 November 2000 (Greece)
Genre: Drama
Cast: Emilio Echevarría, Gael García Bernal, Goya Toledo
Site: Imdb


Johnny F Rating: 6,8/10 γιατί έχει πρωτότυπη σκηνοθεσία...


Στα στενά του Μεξικού, εκεί που τρεις άγνωστοι μεταξύ τους έρχονται σε μία μικρή επαφή που θα τους αλλάξει τη ζωή.Περίληψη:
Ένας άνεργος πλουτίζει στις κυνομαχίες και προτείνει στη σύζυγο του αδελφού του να το σκάσουν μαζί. Ένας εκδότης εγκαταλείπει γυναίκα και παιδιά για να ζήσει με ένα πανέμορφο μανεκέν. Ένας ρακοσυλλέκτης αναλαμβάνει να εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου. Τρεις ιστορίες στις οποίες ο έρωτας παίζει καθοριστικό και καταστροφικό ρόλο.

Johnny F Review:
Η συγκεκριμένη ταινία μας έρχεται από το Μεξικό λοιπόν. Μια περίεργη πλοκή που ίσως μπερδέψει κάποιους... 3 ιστορίες ανθρώπων που εξελίσσονται την ίδια χρονική περίοδο και υπάρχει ένα σημείο τομής που ενώνει και συνεχίζει τις ιστορίες. Ωραία πλοκή, ωραίοι ηθοποιοί και οι τετράποδοι φίλοι μας που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία.. Το σενάριο πολύ καλό, καθώς προσπαθείς να βρεις που κολλάνε οι χαρακτήρες μεταξύ τους.  Εμένα προσωπικά τα ισπανικά μου αρέσουν πολύ σε μία ταινία, τώρα άμα κάποιος δεν.. ας μην μπει καν στην διαδικασία.. Τέλος, όμορφη ταινιούλα που τη χαζεύεις άνετα..

Με λίγα λόγια:
  • Μέρος που θα την έβλεπα: Σπίτι.
  • Τι ώρα θα την έβλεπα: Βραδάκι
  • Με ποιους θα το έβλεπα: Μόνος ή με παρέα
  • Τι πρέπει να έχω μαζί μου: Τίποτα το ιδιαίτερο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: