Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Tv Series: Cougar Town (2009+)


Director: Michael McDonald 
Genre: Comedy
Cast: Courteney Cox, Christa Miller, Josh Hopkins 
Seasons: 1,2 (coming soon)
Site: Imdb

V@$!@ Rating: 7.7/10 γιατί είναι μία ενδιαφέρουσα κωμωδία


Όταν η γυναίκα πιάνει τα 40 γίνεται και πάλι 20

Περίληψη:


Η σειρά επικεντρώνεται σε μια πρόσφατα διαζευγμένη γυναίκα η οποία αρχίζει να βγαίνει με νεότερους άνδρες, ενώ ζει με τον 18χρονο γιο της και έτσι ξεκινά για ένα ταξίδι στην αυτο-ανακάλυψη, ενώ περιβάλλεται και από άλλους διαζευγμένους.

V@$!@ review:

Η σειρά αυτή με τράβηξε γιατί πρωταγωνιστεί η Courteney Cox και επειδή οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται(Friends) είπα να κάτσω να τη δω. Αφού ξεπέρασα το σοκ που έπαθα μόλις είδα την αγαπημένη κατά τα άλλα Courteney(μα πώς έχει γίνει έτσι αυτή!) ανακάλυψα μία αρκετά αστεία κωμωδία. Μπορεί να φαίνεται γυναικεία τύπου sex and the city και έτσι αλλά δεν έχει καμία σχέση, καθώς μπορούν να την παρακολουθήσουν άνετα και οι άντρες. Η Courteney αποδεικνύει ότι είναι μία καλή ηθοποιός και ξεφεύγει κάπως απ'τη Μόνικα, αλλά και το υπόλοιπο cast φαίνεται εξίσου ικανό.

Αν τρομάξετε με τη φάτσα της Courteney Cox όταν τη δείτε μην ανησυχήσετε, γιατί συμβαίνει σε όλους. Απλά δώστε του χρόνο και θα το συνηθίσετε.

Στα θετικά της σειράς οι έξυπνες ατάκες και οι ηθοποιοί που είναι αρκετά καλοί. Στα αρνητικά κάποιες σεναριακές υπερβολές και δυστυχώς οι άσχημες πλαστικές της πρωταγωνίστριας.


Trivia: 


Τον πιλότο της σειράς παρακολούθησαν 11.280.000 τηλεθεατές στην Αμερική. Στη σειρά εμφανίστηκαν ως guest stars μεταξύ άλλων οι: Scott Foley, Nick Zano και Lisa Kudrow.  

Στις ΗΠΑ ωστόσο, το κοινό μειώθηκε από 11 εκατομμύρια τηλεθεατές σε 6 μέχρι το τέλος της 1ης σεζόν.


Υπεύθυνοι της σειράς παραδέχτηκαν ότι ο Bill Lawrence (ένας από τους δημιουργούς) και η Courteney Cox συζητούν για αλλαγή του ονόματος της σειράς καθώς θεωρούν πως η εξέλιξη της σειράς δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με την αρχική της ονομασία. Ένας ακόμη παράγοντας για την πιθανή αλλαγή του ονόματος της σειράς, είναι ότι έτσι πιθανόν να ανοίξουν οι πόρτες για ένα νέο κοινό που προηγουμένως δεν παρακολούθησε την σειρά, λόγω της ονομασίας της. 

Η σειρά έχει προταθεί για Χρυση Σφαίρα ενώ κέρδισε δύο Ewwy Awards.

Στις 12 Ιανουαρίου του 2010 το Cougar Town ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν από το ABC. Η 2η σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Σεπτεμβρίου του 2010.

Tagline: 40 is the new 20.





Δεν υπάρχουν σχόλια: