Τρίτη, 3 Αυγούστου 2010

Repo Men (2010)


Director:Miguel Sapochnik
Release Date:19 March 2010 (USA)
Genre: Action, Drama
Cast: Jude Law, Forest Whitaker , Liev Schreiber
Site: ImdbGuru Rating: 6/10 ...μήπως το μέλλον είναι αυτό;


" BAD HEART? BAD LIVER? BAD CREDIT? NO PROBLEM! "
 
Περίληψη:
Στο κοντινό μέλλον, οι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να επανακτήσουν την υγεία τους, αγοράζοντας τεχνητά συνθετικά όργανα για μεταμόσχευση.
Κάτι τέτοιο τους κοστίζει πάντα πολύ ακριβά, μιας και αν δε μπορέσουν να αποπληρώσουν το υπέρογκο ποσό αγοράς του τεχνητού μέλους προς την προμηθεύτρια εταιρεία, αναλαμβάνουν οι ανελέητοι Repo-men να πάρουν πίσω το χρωστούμενο μέλος με βία και ολέθριες συνέπειες για τους οφειλέτες. Ο Τζουντ Λο είναι ο Ρέμι, ένας από τους καλύτερους άνδρες της στυγνής ομάδας, μέχρι τη στιγμή όπου οι ρόλοι θα αντιστραφούν και από διώκτης θα γίνει διωκόμενος. Αδυνατώντας να πληρώσει το τίμημα για τη δική του τεχνητή καρδιά, ο πρώην συνεργάτης του, Τζέικ αναλαμβάνει να τακτοποιήσει τους ανοιχτούς λογαριασμούς μαζί του.


Guru Review: 
Η ταινία μας παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον σενάριο σχετικά με το μέλλον της ιατρικής... Οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας και αν μας απασχολεί μπορεί να αντιμετωπιστεί πολυ εύκολα αντικαθιστόντας το προβληματικό μας όργανο με ένα τεχνητό, το οποίο κοστίζει όμως πολυ ακριβά... Τι συμβαίνει όμως εαν δεν μπορείς να ξεπληρώσεις το τεχνητό αυτό όργανο;;; Ο Jude Law και ο Forest Whitaker  πρωταγωνιστούν, πραγματοποιόντας αρκετά δυνατές ερμηνείες...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: