Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2010

Operation Endgame (2010)

Director: Fouad Mikati
Release Date: 16 July 2010 (USA)
Genre: Drama | Action | Comedy
Cast: Joe Anderson, Rob Corddry, Ellen Barkin, Odette Yustman, Zach Galifianakis
Site: Imdb


Johnny F Rating: 4,8/10 και με πολύ ζόρι...Κρίμα και θα θέλαμε να δούμε και άλλη μια καλή ταινία με τον Galifianaki...Περίληψη:
Δύο αντίπαλες ομάδων δολοφόνων. Μία μέρα φόνου στο γραφείο. Μια μάχη μεταξύ κυβερνητικών πρακτόρων και κατασκοπικών ομάδων σε μια υπόγεια εγκατάσταση μετά τη δολοφονία του αφεντικού τους.


Johnny F Review:
Κρίμα αλλά δεν άξιζε κάτι παραπάνω. Είναι μια ταινία που μένει στην εισαγωγή της. Ενώ προσπαθεί να βάλει τον θεατή σε όλο το τριπάκι των ομάδων Άλφα και Ωμέγα, δίνοντας του πολλές και γρήγορες πληροφορίες, μετά απλά μένει εκεί. Τι τους αναφέρει, τι όχι, το ίδιο και το αυτό είναι. Ναι μεν έχει κάποιο ψάξιμο στο να μάθεις τελικά τι κρύβεται πίσω απ' όλα αυτά, αλλά και να μη μάθεις δεν χάνεις και τίποτα.. Το θέμα είναι πως εμένα μου άρεσε η ερμηνεία του Galifianaki στο Hangover και περίμενα να δω μία ταινία αντίστοιχης ποιότητας αλλά μπα.. Ατύχησα..


Με λίγα λόγια:
  • Μέρος που θα την έβλεπα: Σπίτι.
  • Τι ώρα θα την έβλεπα: Απόγευμα.
  • Με ποιους θα το έβλεπα: Με φίλους ή μόνος.
  • Τι πρέπει να έχω μαζί μου: Τίποτα το ιδιαίτερο.


1 σχόλιο:

Ta eida olla είπε...

Έιπα νά δώ αυτή τήν ταινία μόνο γιά τόν Zach Galifianaki γιάτι τόν είχα δεί στό Hangover αλλά στό Operation Endgame τί νά πώ απορώ γιατί έγινε αυτή ή ταινιά 2/10 καί πολύ είναι.