Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

The Twilight Saga: Eclipse (2010)


Director: David Slade
Release: 30 June 2010 (Greece)
Genre: Fantasy,Romance
Cast:Robert Pattinson, Jackson Rathbone, Kristen Stewart
Site: Imdb




Veteran Rating : 6,8/10 γιατί έρωτας,αγάπη,σεβασμός..

Μια ταινία που από τον τίτλο της και μονο πρέπει να τη δείτε όλοι και να κρίνετε..

Johnny F Rating: 5/10 πολύς ντόρος για μία απλή ρομαντική ταινία...

Περίληψη:
Η Μπέλα βρίσκεται ξανά περικυκλωμένη από τον κίνδυνο μετά από μια σειρά μυστηριωδών φόνων στο Σιάτλ και ενώ μια μοχθηρή βρυκόλακας συνεχίζει την αναζήτησή της για εκδίκηση. Στο μεταξύ, αναγκάζεται να επιλέξει ανάμεσα στον έρωτά της για τον Έντουαρντ και τη φιλία της με τον Τζέικομπ, γνωρίζοντας πως η απόφασή της μπορεί να πυροδοτήσει την αιώνια διαμάχη ανάμεσα σε βρυκόλακες και λυκάνθρωπους.

Veteran Review:
Γενικά μου άρεσε όλη η τριλογία.H ταινία αξίζει να πάτε να τη δείτε στο cinema..μου άρεσε παρα πολύ..οι γνώμες βεβαια διίστανται διότι πολλοί υποστηρίζουν ότι δεν έχει πολλές μάχες βρυκολάκων και λυκανθρώπων και ότι δεν ανήκει σε αυτό το είδος ταινιών.Αν το δεις από την πλευρά του love story της ταινίας πιστεύω θα αρέσει σε πολλούς.

Johnny F review:
Προσωπικά ο μονος λόγος που πήγα να την δω σινεμά είναι γιατί μου έσπασαν τα νεύρα να την δούμε. Τίποτα το εξαιρετικό... Ένας ερωτας ανάμεσα σε μια κοπέλα και έναν βρικόλακα, ένας πληγωμένος λυκάνθρωπος που του 'φάγαν την γκόμενα και πολλοί νεογέννητοι βρικόλακες που προσπαθούσαν να τους σκοτώσουν. Ένα σινεμά να βγάζει κραυγές θαυμασμού όταν ο Taylor Λάιτνερ (Jacob) εμφανίζει τους κοιλιακούς του και όταν ο Robert Pattinson (Edward) φιλάει την Kristen Stewart (Bella). Όντως οι απόψεις διίστανται, αλλά εγώ θα την κάψω!! Ο μόνος λόγος για να την δεις είναι η περιέργεια και η βαρεμάρα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

to 5 einai polu kalos vathmos gia auth thn tainia......