Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Tribute: Too Hot Man To Die



By V@$!@
Κορίτσια(και αγόρια) τρέξτε! Όχι δεν είναι ο Σάκης είναι όμως οι καυτοί και οι ζόρικοι του Hollywood που μας αναστατώνουν και που πολλές φορές ακόμα και αν η ταινία είναι μάπα εμείς την βλέπουμε μέχρι το τέλος μόνο και μόνο επειδή παίζουν ΕΚΕΙΝΟΙ! Ευτυχώς, στο L.A. υπάρχουν πολλοί τέτοιοι ηθοποιοί και τουλάχιστον μέσω των ταινιών τους μας προσφέρουν ένα τέλειο οφθαλμόλουτρο εφόσον είναι λιγάκι απίθανο να τους δούμε από κοντά (αν και όπως λένε η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία). Ας μην πολυλογώ όμως και ας μπω στο ψητό.




Character: King Leonidas
Actor: Gerard Butler 
Movie: 300
Plot: Η ταινία 300 είναι μία αναπαράσταση της αρχαίας μάχης στις Θερμοπύλες, στην οποία ο βασιλιάς Λεωνίδας και τριακόσιοι Σπαρτιάτες πολέμησαν μέχρι θανάτου ενάντια στο βασιλιά Ξέρξη και τον αναρίθμητο περσικό στρατό του. 
Ελάτε όμως πείτε την αλήθεια ποιος θυμάται την ιστορία όταν βλέπει τους κοιλιακούς του Λεωνίδα και των υπολοίπων 299;;;




Highlights



Και για να μην ξεχνιόμαστε THIS IS SPARTA!



                                     
 Character: Achilles
 Actor: Brad Pitt
 Movie: Troy
 Plot: Ο βασιλιάς της Σπάρτης Μενέλαος υποδέχεται τους δύο πρίγκιπες της Τροίας, τον Έκτορα και τον μικρότερο αδερφό του Πάρη, για να διαπραγματευτούν την πολυπόθητη ειρήνη ανάμεσα στις δύο πόλεις. Ενώ όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά, στον γυρισμό για την Τροία ο Πάρης παίρνει μαζί του την ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο, την Ελένη, την βασίλισσα της Σπάρτης και γυναίκα του βασιλιά Μενέλαου. Τότε ο Μενέλαος φυσιολογικά ορκίζετε εκδίκηση και ο αδερφός του, ο βασιλιάς των Μυκηνών Αγαμέμνων, ο οποίος ούτος ή άλλως ήθελε να κατακτήσει την Τροία για να αποκτήσει δύναμη στην ευρύτερη περιοχή του Αιγαίου πελάγους, μαζεύει όλους του Έλληνες για να πραγματοποιήσει την μεγαλύτερη μάχη που είχε γίνει ποτέ. Μαζί παίρνει και τον πολυμήχανο Οδυσσέα αλλά και τον ξακουστό για τις πολεμικές του ικανότητες Αχιλλέα.
Δεν θέλω να γίνομαι γραφική αλλά η ιστορία για άλλη μία φορά χάνεται μπροστά στον Brad κυρίως.

Highlights

 




Character: Logan / Wolverine
Actor: Hugh Jackman
Movie: X-Men Origins: Wolverine
Plot: Η ιστορία περιγράφει το επικά βίαιο, αλλά και ερωτικό, παρελθόν του Wolverine, ο οποίος έρχεται αντιμέτωπος με πολλούς μεταλλαγμένους, γνωστά αλλά και καινούρια πρόσωπα, από το σύμπαν των X-Men. Όλα ξεκίνησαν με μια μυστική στρατιωτική οργάνωση, γνωστή ως Team X, καθώς και με ένα απειλητικό στρατιωτικό πρόγραμμα, το Weapon X...
Ένας μεταλλαγμένος για φίλημα...

Highlights




Character: Blade
Actor: Wesley Snipes
Movie: Blade
Plot: Ο Blade είναι ένας “άνθρωπο-βρικόλακας” με υπεράνθρωπες δυνάμεις κληρονομημένες από το σκοτεινό μισό του αλλά και της αδυναμίες της ανθρώπινης φύσης. Όπως ανακαλύπτει, κατέχει όλες της υπερδυνάμεις των βρικολάκων αλλά καμιά από της αδυναμίες τους.
Έτσι λοιπόν αφού πρώτα περισυλλέγεται από το δρόμο από τον Abraham Whistler και ανδρώνεται ηλικιακά, παίρνει τη ζωή του στα χέρια του και ζητά εκδίκηση. 
 Εντάξει μπορεί να μην του φαίνεται με την πρώτη ματιά, αλλά είναι ένας απ'τους πιο sexy βρικόλακες που σε κάνει να το σκέφτεσαι σοβαρά να τον αφήσεις να σε δαγκώσει (για αρχή).

Highlights




Character: Frank Martin
Actor: Jason Statham
Movie: The Transporter
Plot:  Ένας βετεράνος των ειδικών δυνάμεων έχει εγκαταλείψει το Σώμα και ζει στη νότια Γαλλία, εκτελώντας παράνομες μεταφορές με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο. Μπαίνει πολλές φορές στον πειρασμό να ανοίξει το "πακέτο" και πάντα βρίσκεται σε μπελάδες αγνοώντας όλους τους κανόνες του.
Λίγο η αγγλική προφορά του, λίγο το κοστουμάκι του και λίγο το ύφος του κακού παιδιού που κάνει ό,τι θέλει, αυτός ο άντρας σε ξεσηκώνει από μακριά.

Highlights

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: