Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

The Sunday Box Office Report


 Το Twilight Saga:  Eclipse όπως αναμενόταν κέρδισε τις εντυπώσεις το πρώτο weekend κυκλοφορίας νέων ταινιών.


 




Το Twilight Saga:  Eclipse πήρε την πρώτη θέση με 69 εκατομμύρια δολάρια, ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που δείχνει ότι η υποστήριξη των οπαδών για την ομάδα του Edward και του Jacob καθώς και για όλες τις υπερφυσικές δυνάμεις που υπάρχουν στη ταινία, ξεπερνά την ανάγκη για ένα Σαββατοκύριακο διακοπών στην Αμερική. 
Σε αυτό το σημείο,αναφέρουμε πως το  "Eclipse" έχει κερδίσει 161 εκατομμύρια δολλάρια από τότε που μπήκε στις αίθουσες (σ.σ. την Τετάρτη), ενώ παράλληλα κάνει το ποσό των 100 εκατομμύριων δολλάριων περίπου να αποτελεί το  παρελθόν του προϋπολογισμού παραγωγής του - και αυτό δεν είναι καν factoring στις επιδόσεις της ταινίας σε ξένα εδάφη. Ακόμα κι αν "Eclipse" δεν είναι πιθανό να χτυπήσει 200 εκατομμύρια δολάρια μέχρι το τέλος του Σαββατοκύριακου, τη Δευτέρα, η τελική συγκομιδή του Σαββατοκύριακου για την πρεμιέρα θα είναι αρκετά ικανοποιητική.
Στη δεύτερη θέση είναι το "The Last Airbender," προσαρμογή  του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν της δημοφιλούς σειράς κινουμένων σχεδίων Nickelodeon. Παρά τα ως επί το πλείστον αρνητικά σχόλια, το "The Last Airbender", έχει κερδίσει 40,7 εκατομμύρια δολλάρια αυτό το Σαββατοκύριακο, με αποτέλεσμα το συνολικό ποσό των 57 εκατομμυρίων δολλάριων από την πρεμιέρα της Πέμπτης.
Το "Toy Story 3" ήρθε στην τρίτη θέση με 30,2 εκατομμύρια δολλάρια.
Το "Grown Ups" και "Knight and Day" έμεινε στην τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα με 18,5 εκατ. δολλάρια και 10,2 εκατομμύρια δολλάρια για το weekend.

Δεν υπάρχουν σχόλια: