Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Iron Man 2 (2010)

Director: Jon Favreau
Release Date: 29 April 2010 (Greece) 
Genre: Action | Adventure | Sci-Fi 
Cast: Robert Downey Jr., Don Cheadle, Scarlett Johansson, Gwyneth Paltrow 
Site: Imdb


Johnny F Rating:7.8 /10 γιατί είναι ο Iron Man που αγαπήσαμε...

 Ο Iron Man σε νέες περιπέτειες. Έχει την εξυπνάδα, τα λεφτά και την τρέλα να κάνει τα πάντα.. Θα βρεθεί κάποιος να τον κοντράρει;


Περίληψη:
Τώρα πια ο κόσμος γνωρίζει πως ο πολυεκατομμυριούχος εφευρέτης Τόνι Σταρκ (Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ) είναι ο Iron Man, ο υπερ-ήρωας με την ιδιότυπη στολή. Παρόλη την πίεση της κυβέρνησης, του Τύπου και του κοινού να μοιραστεί την τεχνολογία του με το στρατό, ο Τόνι είναι κάθετα αρνητικός στην προοπτική να αποκαλύψει τα μυστικά πίσω από τη στολή του Iron Man, καθώς φοβάται πως αυτές οι πληροφορίες θα πέσουν σε λάθος χέρια. Ο Τόνι καλείται να δημιουργήσει νέες συμμαχίες, με την πιστή Πέπερ πάντοτε στο πλευρό του, για να αντιμετωπίσει νέους και πανίσχυρους εχθρούς.

Johnny F review :
Όχι δεν έχω διαβάσει το Comic. Ούτε ο αγαπημένος μου super ήρωας είναι ο Iron Man. Αλλά μέσω της ταινίας τον αγάπησα. Ο Robert Downey είναι ο καταλληλότερος για τον ρόλο του πλουσιόπαιδου, τρελού επιστήμονα. Δεν μπορώ να ξέρω άμα στους fan του Iron Man άρεσε και άμα συμβαδίζει με το comic, αλλα είναι μία ταινία που σε κρατάει από τα πρώτα λεπτά.
Ο κλασικός super ήρωας που τα βάζει με όλους και με όλα, έχει την κοπέλα και αποκτά καινούργιους φίλους.
Πολύ πιστολίδι, πολλές εκρήξεις, γρήγορες εναλλαγές σκηνών και πολλά πολλά robot... Πολύ καλή περιπέτεια για να την δεις ένα βράδυ με φίλους. Περιμένουμε το τρίτο μέρος και σίγουρα θα πρέπει να βγεί σε 3D.

Με λίγα λόγια:


  • Μέρος που θα την έβλεπα: Άμα έχετε χρόνο δείτε την στο cinema, αλλιώς σπίτι.
  • Τι ώρα θα την έβλεπα: Βράδυ.
  • Με ποιούς θα το έβλεπα: Μόνος ή και με φίλους.
  • Τι ΔΕΝ πρέπει να έχω μαζί μου:  Οτιδήποτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν όπλο, απομακρύνετε τασάκια, ποτήρια και προς θεού μην πάρετε αυτοκίνητο μετά την ταινία!!!


Και για τους Fan των AC/DC



2 σχόλια:

Movie Master Κάσσιος είπε...

ΒΑΡΕΤΟ!!!

Λάζαρος είπε...

Μπορείτε να κατεβάσετε την ταινία εδώ:

http://youbelongwithus.blogspot.com/2010/09/iron-man-2-2010.html