Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010

I Love You Phillip Morris (2010)


                                
Director: Glenn Ficarra, John Requa    
Release Date:8 July 2010 (Greece)
Genre: Comedy | Drama | Romance  
Cast: Jim Carrey, Ewan McGregor, Leslie Mann  
Site: Imdb


V@$!@ Rating: 7/10 γιατί εκτός των άλλων ήταν και αληθινή ιστορίαΟ Jim Carrey και ο Εwan McGregor σε διαφορετικούς και εντυπωσιακούς ρόλους
Περίληψη:
 Ο Steven Russell (Jim Carrey), είναι ένας συνηθισμένος αστυνομικός που ζει συμβατικά παντρεμένος με την Debbie (Leslie Mann). Μετά από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα αποφασίζει να αλλάξει ριζικά τη ζωή του. Αφήνει τους πάντες και τα πάντα και παραδέχεται ανοιχτά την ομοφυλοφιλία του. Το ακριβό lifestyle και η καλοπέραση σύντομα θα τον οδηγήσουν στην αναζήτηση παράνομων πηγών εσόδων και κατά συνέπεια στη φυλακή. Επειδή της φυλακής τα σίδερα είναι για τους... λεβέντες, εκεί τον περιμένει ο πραγματικός έρωτας στο πρόσωπο του Phillip Morris (Ewan McGregor). Η «τέχνη» των αποδράσεων είναι ένα ακόμη κοινό... ενδιαφέρον των δύο αντρών.

V@$!@ review:
Μία ρομαντική κομεντί με πολύ δράμα αλλά και με αρκετές αστείες σκηνές με τον γνωστό σ'όλους μας Jim Carrey. Το ότι βασίζεται σε αληθινή ιστορία είναι μεγάλο πλεονέκτημα ωστόσο υπάρχουν και μερικά στοιχεία υπερβολής. Σαφώς και είναι πολύ καλύτερη από το Brokeback Mountain και όσον αφορά το story αλλά και την απόδοση των ηθοποιών που ασχολούνται με ένα τέτοιο θέμα το οποίο σε αρκετά μέρη θεωρείται ακόμα ντροπή και κατακριτέο. Δεν μπορώ να πω πως ήταν ο καλύτερος ρόλος του Jim καθώς θεωρώ πως στο The Truman Show ήταν αξεπέραστος. Οι δύο ηθοποιοί, όμως δένουν πολύ καλά, καλή σκηνοθεσία, έξυπνες ατάκες και αρκετό δράμα. Εν ολίγοις αξίζει αρκετά και σας προτείνω να πάτε να τη δείτε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: