Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Kick-Ass (2010)

Director: Matthew Vaughn
Release
Date: 22 April 2010 (Greece)
Genre:
Action Crime
Cast: Aaron Johnson, Garrett M. Brown, Clark Duke, Evan Peters, Nicolas Cage
Site: Imdb

  Johnny F Rating: 5.5/10 αν είχα κάτι καλύτερο να κάνω δεν θα την έβλεπα ποτέ.


'Ενας μαθητής του γυμνασίου από αυτούς που περνούν απαρατήρητοι, αποφασίζει να γίνει Super ήρωας. Ταινία για να σε κάνει να πάρεις τα comics των παιδιών σου και να τα πετάξεις στα σκουπίδια.

Περίληψη:
Το Kick-Ass αφηγείται την ιστορία ενός συνηθισμένου εφήβου, του Ντέιβ Λιζέφσκι (Άαρον Τζόνσον), κολλημένου με τα κόμικς, που αποφασίζει να κάνει την εμμονή του… έμπνευση και να γίνει σούπερ-ήρωας. Και όπως κάθε σούπερ-ήρωας που σέβεται τον εαυτό του, διαλέγει όνομα - Kick-Ass - τη στολή και τη μάσκα που του ταιριάζουν και ξεκινάει να πολεμάει το έγκλημα. Υπάρχει μόνο ένα μικρο-πρόβλημα: ο Kick-Ass δεν έχει απολύτως καμία δύναμη. 

Ας αρχίσω με την φράση.. Ότι του φανεί του "λολοστεφανι". Επέλεξα αυτήν την ταινία να δω, προφανώς από το άκουσμα του Nicolas Cage και από κάποιες καλές κριτικές που βρήκα. Sorry αλλα δεν με εντυπωσίασε.. Το αντίθετο μάλιστα. Μια ταινία που απλά την είδα  επειδή όλοι κοιμόντουσαν. Πρωτότυπο σενάριο δεν λέω αλλα το μονο που κατάφερε ήταν με κρατήσει μέχρι το τέλος της ταινίας. Δεν είναι από τις ταινίες που λες "Έχασα 1 ώρα από την ζωή μου" αλλα δεν θα την έβλεπα άμα είχα κάτι καλύτερο να κάνω. Με λίγα λόγια την προτείνω μόνο άμα δεν έχετε να κάνετε ΤΙΠΟΤΑ άλλο ή θέλετε κάτι να σας πάρει ο ύπνος(και στο mute καλύτερα γιάτι θα ξυπνάτε από τις μπουνιές )

Με λίγα λόγια:
  • Μέρος που την έβλεπα: Στο σπίτι μου και ακόμα καλύτερα στο σπίτι του κολλητού μου.
  • Τι ώρα την έβλεπα: Μεσημέρι άντε απόγευμα πριν τον καφέ.
  • Με ποιούς το έβλεπα: Με τους πιό χαβαλέδες φίλους που έχω.
  • Απαραίτητα μαζί μου: Το κινητό μου για να κανονίσω για το βράδυ.



    3 σχόλια:

    Moviebreaks είπε...

    +1000 ποπκορν στον προλαλησαντα..

    Roil είπε...

    ego pali dn sumfono me tin vathmologia tis tainias.theoro pos mesa apo to paramuthaki auto prospathei na perasei kapoia munimata stin simerini koinonia opos "o kathenas mporei na prospathisei gia na allaksei kati se auton ton kosmo"

    Moviebreaks είπε...

    i episis... "kai esu eisai enas superman.. phda apo to mpalkoni. Nai tha petakseis!!! "