Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

The Box (2010)


Director: Richard Kelly
Release Date: 4 March 2010 (Greece)
Genre: Drama | Mystery | Sci-Fi
Cast: Cameron Diaz, James Marsden, Frank Langella
Site: Imdb


V@$!@ Rating: 4/10 γιατί τι βλακεία ήταν αυτή η ταινία;;;;



Μία ταινία με ενδιαφέρουσα υπόθεση στην αρχή που τελικά εγινε μία βλακεία και μισή δυστυχώς 





Περίληψη:
Ένα μικρό ξύλικο κουτί φτάνει στο κατώφλι ενός παντρεμένου ζευγαριού, της Norma και του Arthur Lewis. Ένας μυστηριώδης ξένος, τους πληροφορεί πως το κουτί προσφέρει 1 εκατομύριο δολάρια σε όποιον πατήσει το κουμπί που βρίσκεται πάνω του. Μόνο που πατώντας το κουμπί, κερδίζουν μεν τα χρήματα, αλλά την ίδια στιγμή σκοτώνεται μια ανθρώπινη ζωή κάπου στον πλανήτη. Μέσα σε 24 ώρες, το ανδρόγυνο θα πρέπει να αποφασίσει αν θα πατήσει το κουμπί που θα τους κανει πλούσιους λαμβάνοντας υπόψη τις τραγικές συνέπειες που θα έχει η πράξη τους αυτή σε κάποιον άγνωστο συνάνθρωπο.

V@$!@ review:
Ξεκίνησα και γω να δω την ταινία με αγωνία επειδή πρωταγωνιστούσε η Cameron και επειδή είχε ένα πολύ ενδιαφέρον story αλλά τσάμπα καίει η λάμπα καθώς - λυπάμαι που θα ακουστώ σαν την Ε.Μανωλίδου - αλλά αυτή δεν ήταν ταινία ήταν βλακεία και απορώ με την κουλαμάρα του σεναριογράφου κατ'αρχήν αλλά και του σκηνοθέτη και των ηθοποιών έπειτα. Απογοητεύτηκα τελείως και έβρισα τον αδερφό μου στη συνέχεια που με έβαλε να τη δω και στα μισά, αφου κατάλαβε αυτός πως ήταν μάπα η ταινία, τον πήρε ο ύπνος. Μην την δείτε με τίποτα ακόμα και αν σας απειλήσουν. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!



2 σχόλια:

Alexis Kyriazis είπε...

Η πιο αδύναμη ταινία του Kelly, αλλά έστω και έτσι, εξαιρετική αν και ΑΠΑΙΤΕΙ δεύτερη θέαση για να αναγνωρίσεις τις αρετές της.

Dr. Strangelove είπε...

Προσωπικα εκανα υπομονη να τη δω μια φορα, τη δευτερη δεν ξερω αμα αντεξω