Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2010

Alice in Wonderland (2010)

DirectorTim Burton
 Release Date: 4 March 2010 (Greece)
GenreAdventure , Fantasy
Cast: Johnny Depp, Mia Wasikowska , Helena Bonham Carter , Anne Hathaway
Site: Imdb

Guru Rating: 7/10 γιατί μας θύμισε τα παιδικά μας χρόνια...Tim Burton και Johnny Depp σε παραμύθι...πιστεύω τα λέει όλα...
 

Περίληψη: 
  Η 19χρονη πια Αλίκη ακολουθεί τον Άσπρο Λαγό και επιστρέφει στη Χώρα των Θαυμάτων για πρώτη φορά μετά τα παιδικά της χρόνια, αν και δε θυμάται τίποτα από τις προηγούμενες περιπέτειές της. Εκεί θα συναντήσει μια σειρά από πολύχρωμους χαρακτήρες, όπως οι Τσιριμπίμ και Τσιριμπόμ, η Γάτα του Τσέσαϊρ, ο Αβεσαλώμ, ο Μαρτιάτικος Λαγός, ο Μπαγιάντ, ο Μουσκαρδίνος και φυσικά ο Τρελο-Καπελάς. Πότε μικραίνοντας και πότε μεγαλώνοντας, η Αλίκη θα ξεκινήσει ένα φανταστικό ταξίδι για να βρει το πραγματικό της πεπρωμένο και να βάλει τέλος στην τυραννία της Κόκκινης Βασίλισσας.Guru Review: 
Και ποιός δεν ξέρει το παραμυθάκι της "Αλίκης" απο τα παιδικά του χρόνια; Μπορεί να μεγαλώσαμε τότε που σαν παιδιά δεν μας ένοιαζε τίποτα αλλα με την ταινία αυτή γυρίζουμε αρκετά χρόνια πίσω, άλλο απο το να παίξουμε... Πιστεύω πως το δίδυμο αυτό σκηνοθεσίας και πρωταγωνιστικού ρόλου είναι ό,τι καλύτερο για αυτό το είδος ταινιών! 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: