Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

After.Life (2009)


Director: Agnieszka Wojtowicz-Vosloo 
Release Date: 8 November 2009 (USA)  
Genre: Thriller
Cast: Christina Ricci, Liam Neeson, Justin Long 
Site: Imdb

V@$!@ Rating: 6/10 γιατί θα μπορούσε και καλύτερα


Τι άλλο να κάνουν και αυτοί οι νεκροί πια;;;


Περίληψη:
Μια νεαρή γυναίκα παγιδευμένη μεταξύ ζωής και θανάτου, ένας νεκροθάφτης που φαίνεται να διαθέτει κάποιο χάρισμα στην μετάβαση των νεκρών και μια αγωνιώδη αμφιβολία.. είναι νεκρή ή όλα αυτά είναι μία περίτεχνη ψευδαίσθηση στην προσπάθεια του να την θάψει ζωντανή;

V@$!@ review:
Η ταινία αυτή έχει καταπληκτικό cast: η υπέρτατη Christina Ricci με το γνωστό, αλά κοριτσάκι από την οικογένεια Adams, τρομακτικό βλέμμα, ένας καταπληκτικός Liam Neeson όπως πάντα, και τέλος ο Justin Long ο οποίος έπαιξε μεν πολύ καλά αλλά ο ρόλος του ήταν ακριβώς ο ίδιος μ'αυτόν στο Drag Me To Hell (άλλαξε και συ λίγο βρε Justin μου ώστε να υπάρχει ποικιλία). Ωστόσο η ταινία δεν με ενθουσίασε, το σενάριο ήταν κάπως ελλιπές, το τέλος του έπασχε και εν ολίγοις με τόσο καλούς ηθοποιούς θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο. Για ένα βραδάκι στο σπιτάκι είναι ό,τι πρέπει, για να μπερδευτείτε με την ησυχία σας.

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

paidia eida tin sigekrimeni tainia.psosopika den mou arese theoro oti itane vareti.simvouli mou dite kati allo kalitera.

Unknown είπε...

H tainia einai mia apo tis xiroteres pou exw dei fetos vareti polu kako to senario evlepes kalous h8opoious na tous exoun vali se kati rolous pragmatika polu xazous...Oxi 8riler alla parwdia!